Stralend het nieuwe jaar in? Met zuurstoftherapie wordt er zonder operatie letterlijk nieuw leven in je huid geblazen.

 

Heb je last van huidveroudering, verminderde collageen-productie, pigmentatie,

acne beschadiging, of een doffe onzuivere huid, dan is zuurstoftherapie, ook wel Carboxytherapie genoemd wat voor jou.

 

Zuurstof therapie is één van meest effectieve anti-aging methode van dit moment.

 

Mooi ouder worden willen we allemaal en deze behandeling maakt dit mogelijk. Het bevordert de doorbloeding en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Hierdoor verzachten rimpels, de huidtextuur verbetert aanzienlijk en dit zorgt voor een verzorgd en stralend aanzien.

 

Om een optimaal resultaat te krijgen combineer ik de zuurstoftherapie met een aqua dermabrasie behandeling. Door middel van een vacuümtechniek wordt de huid optimaal voorbereid en doorlaatbaar zodat preparaten zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten en hyaluronzuur makkelijk worden opgenomen en hun werk kunnen doen.

 

En zo is deze combinatie-behandeling een mooi alternatief voor een dieptereiniging microdermabrasie, chemische peeling én zuurstofbehandeling in één.

 

Wel is het belangrijk om na de behandeling een crème te gebruiken met minimaal zonnefactor 30. Om een stralende huid te krijgen en te behouden zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld 4 tot 6 behandelingen die om de 3 weken kunnen worden uitgevoerd.

 

Een groot bijkomend voordeel van deze behandeling is dat je geen rode geïrriteerde huid hebt, dus je gaat zonder schade en met een stralende, strakkere en gladdere huid de deur uit!